Nyhetsarkiv

Gokart på Motorstadion

Vi är glada att kunna bjuda in er till en fartfylld dag med gokart på Motorstadion i Lidköping! Söndagen den 9 juni har ni chansen att visa era körkunskaper på en av världens främsta banor.

Läs mer

Mor- och farföräldrar i blickfånget

Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri samtalsgrupp för dig som är mor- eller farförälder till barnbarn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) som till exempel autism, ADHD, Tourettes och språkstörning.

Läs mer

VÄGEN FRAMÅT

Är du ung vuxen 18-30 år, slutar snart gymnasiet eller är anhörig och inte vet vilka vägar och vilken hjälp och stöd som finns att få? Välkommen på informationsträffar- för dig med NPF eller annan funktionsvariation och till dig som är anhörig.

Läs mer

Yin- & MediYoga och information om NPF i Skövde

Välkomna till en eftermiddag som riktar sig till dig som är anhörig till någon med neuropsykiatrisk problematik. Under eftermiddagen fylls det med lugn Yin- & MediYoga, med fokus på andning och meditation som verktyg för att minska stresspåslag i vardagen.

Läs mer

Islandshäst på Hansagården

Nu när våren är i full blom och solen börjar värma upp oss är det dags för ett härligt besök på Hansagården i Lidköping för att testa ridning på islandshästarna igen.

Läs mer

Välkommen på fiske och korvgrillning

Compassen har glädjen att bjuda in dig till en minnesvärd dag av fiske och gemenskap söndagen den 21 april vid det underbara Stenbrottet vid Kinnekulle.

Läs mer

Barns rätt till hälsa är hotad!

Med anledning av Barnombudsmannens senaste årsrapport Hur dåligt måste man må egentligen? lämnar Compassen här sina synpunkter,

Läs mer

Auris – Compassens mötesforum

Har du eller någon närstående en NPF-diagnos som ADHD, autism eller liknande? Känner du behovet av att dela erfarenheter och möta andra i liknande situation?
Då är du varmt välkommen till vårt anhörigmöte!

Läs mer

Årsmöte 2024

Vi vill meddela att Föreningen Compassen kommer att hålla sitt årsmöte på Bifrost den 14 mars. Detta är en utmärkt möjlighet för medlemmarna att vara delaktiga och påverka föreningens framtid.

Läs mer

Häng med till Jumpyard!

Är du sugen på att bränna lite energi? Då ska du följa med oss till JumpYard i Skövde söndagen den 18 februari!

Läs mer