Nyhetsarkiv

VÄGEN FRAMÅT: Informationsträff för unga vuxna och anhöriga

Är du en ung vuxen (18-30 år) som snart avslutar gymnasiet eller är en anhörig som söker information och stöd? Vi bjuder in till informationskvällar specifikt för dig med NPF-diagnos eller annan funktionsvariation och dina anhöriga.

Läs mer

Glad sommar önskar Compassen!

Compassen vill önska er alla en riktigt fin sommar! Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av soliga dagar, avkoppling och kanske några spännande äventyr.

Läs mer

NPF är mer än bara en vårdfråga

Diskussionen kring neuropsykiatriska diagnoser tenderar ofta att fastna i hur vi kan korta köerna till utredning

Läs mer

Compassen ansluter sig till NSPH Skaraborg

Compassen nu har anslutit sig till NSPH Skaraborg. Detta samarbete kommer att stärka vårt arbete kring psykisk hälsa.

Läs mer

Gokart på Motorstadion

Vi är glada att kunna bjuda in er till en fartfylld dag med gokart på Motorstadion i Lidköping! Söndagen den 9 juni har ni chansen att visa era körkunskaper på en av världens främsta banor.

Läs mer

Mor- och farföräldrar i blickfånget

Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri samtalsgrupp för dig som är mor- eller farförälder till barnbarn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) som till exempel autism, ADHD, Tourettes och språkstörning.

Läs mer

VÄGEN FRAMÅT

Är du ung vuxen 18-30 år, slutar snart gymnasiet eller är anhörig och inte vet vilka vägar och vilken hjälp och stöd som finns att få? Välkommen på informationsträffar- för dig med NPF eller annan funktionsvariation och till dig som är anhörig.

Läs mer

Yin- & MediYoga och information om NPF i Skövde

Välkomna till en eftermiddag som riktar sig till dig som är anhörig till någon med neuropsykiatrisk problematik. Under eftermiddagen fylls det med lugn Yin- & MediYoga, med fokus på andning och meditation som verktyg för att minska stresspåslag i vardagen.

Läs mer

Islandshäst på Hansagården

Nu när våren är i full blom och solen börjar värma upp oss är det dags för ett härligt besök på Hansagården i Lidköping för att testa ridning på islandshästarna igen.

Läs mer

Välkommen på fiske och korvgrillning

Compassen har glädjen att bjuda in dig till en minnesvärd dag av fiske och gemenskap söndagen den 21 april vid det underbara Stenbrottet vid Kinnekulle.

Läs mer