Fiske på Hökensås

Den 7-8 maj (lör-sön) erbjuder Compassen dig som medlem att hänga med på fisketur med övernattning! Saknar ni fiskeutrustning så är det inga problem! Vi kommer ordna så varje familj har tillgång till 3 st fiskespö med tillbehör.

Vi samlas på First Camp Hökensås kl 15:00 på lördagen och avslutar kl 13:00 på söndagen.

Är ni intresserade lägger ni ett mail till Compassen! Ange namn och ålder på samtliga som är intresserade i familjen.

Vi har 50 platser och blir det fler som anmäler sig lottar vi ut platserna.

Kostnad för boende, fisketillstånd och fiskeutrustning är 50 kr person.

fiske

Hökensås är ett stort skogs- och bergsområde i gränstrakterna mellan Tidaholm, Habo och Mullsjö kommuner. Området är ett stycke vildmark med stora naturvärden och rogivande stillhet. Med ett femtiotal sjöar och tjärnar, varav trettio är utmärkta fiskevatten, ses Hökensås som ett paradis för fiskare – såväl proffs som amatörer.

Under fiskeäventyret bor vi i stugor på First Camp Hökensås som ligger i direkt anslutning till fiskecentret. Stugorna är 45 kvm. Här finns två separata sovrum, varav ett med våningssäng och ett med enkelsängar, i allrummet finns även en bäddsoffa med plats för upp till två personer. Stugan är utrustad med TV i allrum samt ett pentry med spis samt kyl och frys samt enklare köksutrustning. Privat badrum med dusch och toalett finns likväl som en trevlig uteplats med trädgårdsmöbler.