FULLSATT

Åsa Gravander är en flitigt anlitad föreläsare

Åsa Gravander är en flitigt anlitad föreläsare

Föredrag om ADHD med paneldebatt den 25 april

Nu bjuder Compassen Lidköping in medlemmar och intresserade till en kostnadsfri föreläsning med Åsa Gravander. Efter föredraget blir det paneldebatt med inbjudna politiker.

Åsa Gravanders liv har präglats av känslan av utanförskap, men insikten om varför kom inte förrän båda sönerna hade fått sina neuropsykiatriska diagnoser. När Åsa fick sin ADHD-diagnos, hade hon redan hunnit fylla 42 år.

Åsa berättar om sitt liv med både stort allvar och mycket humor, hon berättar om sina två pojkar som har funktionshinder och om sina egna erfarenheter av livet som mor och stöttepelare. Bakslag, gråt, och glädjeämnen. Åsa är övertygad om att det inte finns några ”hopplösa fall”. Somliga behöver bara mer tid för att utvecklas och komma in i samhället.

Först till kvarn gäller!

När: Torsdagen den 25 april
Tid: 18:00-21:00
Var: Röda Kvarn i Lidköping